High Five Taekwondo är en ideell idrottsförening vars mål är att bedriva en inbjudande och rolig verksamhet. Vi är en förening som tror att det är viktigt med bra balans mellan träning, studier och/eller arbete. Det är viktigt för oss att sträva för en jämlik miljö, präglad av öppenhet och respekt för alla människor, oavsett bakgrund och/eller könstillhörighet, om du är elev eller tränare.

Vi anser att det är viktigt att engagera barn och unga, för träning och hälsa, men även socialt, för en meningsfull aktiv fritid.

Vi vill erbjuda en allsidig och rolig träning som innefattar flera olika moment, såsom teknik, styrka, koordination, rörlighet osv. Alla tränare hos High Five är erfarna och uppdaterar våra kunskaper inom träning och pedagogik kontinuerligt. Allt för att kunna erbjuda den bästa träningen!

Var tränar vi

Välkommen att träna taekwondo med oss i Aktivitetshuset Milot i Sundbyberg (Milstensvägen 52 i Ursvik, buss 504 till Backstugevägen, promenad 400m).

Avgift

På High Five Taekwondo har vi träningar för barn från 7 år (skall gå i 1a klass) och uppåt, man får som ny alltid provträna två gånger vid terminsstart (augusti och januari) innan man bestämmer sig. Därefter tecknas medlemskap och terminsavgiften betalas.

Terminsavgiften är densamma oavsett om du väljer att gå på alla pass eller ett per vecka.

Terminsavgift/ Medlemsavgift: 1200kr per person.

Medlemsavgiften betalas in via swish eller bankgiro. Genom att betala terminsavgiften blir du medlem i High Five Idrottsförening, vilket innebär att du godkänner att High Five Idrottsförening behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Detta dokument måste undertecknas av förälder eller av eleven själv. Samtliga medlemmar är försäkrade via Svenska Taekwondoförbundet.

Swish-nummer: 1231601244
Bankgiro: 5300-5443

VIKTIGT! Märk betalningen med: “Förnamn + Efternamn + termin

Betalar du för flera, vänligen ange samtliga namn.

Vid frågor, vänligen skicka ett mail till: info@highfivetkd.se eller använd formuläret.

Avvikande öppettider: Skollov och röda dagar håller vi stängt. Under tävlingssäsong kan avvikande träningstider förekomma.