MATCHSTRÄNING

Vi är glada att kunna presentera; Träningstävling 18 mars för nybörjare barn och ungdom (upp till 18 år), heldagsevent i Prästängshallen, Sigtuna.

Anmälan sker i kommentarsfältet på vår facebooksida senast 28 feb, namn, bältesfärg, längd, ungefärlig vikt och ålder. Egna skydd/behöver låna.

Eventet är kostnadsfritt för deltagande. Var och en ansvarar för transport till/från samt mat under dagen (prata gärna med varandra om samåkning).

Räkna med heldag i hallen, samling på plats i Sigtuna kl.9.30, vi räknar med att det håller på till ungefär 17/18-tiden. Det kommer finnas cafeteria.

Vi ordnar denna tävlingsdag tillsammans med 3 andra Sthlms-klubbar vi samarbetar med; Alami kampsport, Seropian taekwodo och KIM taekwondo.

Vi behöver få hjälp med funktionärer till tävlingen. Skriv om du kan stanna kvar och vara med som funktionär hela/delar av dagen?

Efter sista anmälningsdag kallas samtliga berörda vårdnadshavare till ett obligatoriskt möte, där vi går igenom regler och det praktiska på tävlingar. Mötet kommer vara i samband med barnens träning, för att underlätta deltagande. Ni kommer också kunna ställa frågor vid detta möte.

På tävlingsdagen behöver deltagarna;

Dräkt, bälte, handskar, benskydd, armskydd, suspensoar och tandskydd (vitt eller genomskinligt).

Dessa behöver ni beställa och köpa i god tid (butik eller online), rekommenderar senast 28 feb.

Begränsat antal arm- och benskydd finns att låna på klubben. Skriv i anmälan om ditt barn har- eller behöver låna.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.